Vastu - korektivni alati


Već imate kuću, i ne planirate graditi novu?
Da li je prekasno ispraviti nedostatke Vastu-a?
Na sreću, Vastu vam nudi brojne alate za korekciju prostorija, uz pomoć kojih ćete moči ispraviti čak do 98% svih nedostataka.shri-yantra
Yantra (čita se kao jantra) je grafička kombinacija boja, mantra, simbola i geometrijskih elemenata. Yantre su načinjene od složenih geometrijskih elemenata, koji zajedno čine jednu cjelinu.

Izvanredna energetska moć yantra ovisi o njihovoj točnosti u geometriji. Ta kompleksna geometrija je ključ njezine učinkovitosti.

Pročitajte više
meru-chakra
Meru Chakra je vrlo važan korektivni alat, koji se u Vastu-u koristi već tisućama godina. Od svih nedostataka u Vastu-u nedostatci sjevera i sjeveroistoka se smatraju najozbiljnijima.

Meru Chakra vrlo učinkovito ispravlja nedostatke sjevera i sjeveroistoka, zato ju možemo nazvati najvažnijim korektivnim alatom Vastu-a.

Pročitajte više
vasati-piramida
Vasati piramida je najučinkovitije korektivno oruđe za poboljšanje prostornih energija vaše kuće i ureda.

Jedinstven učinak Vasati piramide se objašnjava time, da je ona kombinacija svih korektivnih alata Vastu-a.

Pročitajte više
vastu-kavaca
Nošenje kavače - medaljona sa numeričkim yantrama - jača pozitivne planete i smanjuje utjecaj negativnih planeta vašeg horoskopa.

Numerička yantra, ili kavača, kako se naziva u Indiji, je skup pet kvadrata, u kojima se nalaze 9 brojeva, čije kombinacije na suptilnom nivou rezoniraju sa određenom planetom.

Pročitajte više


Više info - Bio-Rama D.o.o.


Napomena!

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s stručnom osobom ili liječnikom.

NAJČITANIJE