Zapper


Zapper je prvi elektronski uređaj za uništenje parazita, bakterija, virusa i gljivica u tijelu čovjeka.Zapper je vrlo jednostavan, ali učinkovit elektronski uređaj. Uz pomoć elektriciteta zapper uništava patogene parazite, viruse i bakterije, koji se nalaze u tijelu čovjeka i uzrokuju mnoge bolesti.

Dr. Clark cijeli svoj život proučavala je parazite i izliječila je više od 20 000 ljudi. Njezina otkrića baziraju se na ranijim istraživanjima Nikole Tesle, dr. Raymonda Rifa i dr. Lakhovskog.

Istraživanja dr. Clark, kao i mnogih drugih liječnika, su pokazala, da mikroorganizmi ne podnose električni tok niskog napona svojeg frekvencijskog dijapazona. To uključuje sve vrste glista, bakterija, virusa, gljivica i tumorskih stanica. Eksperimenti su pokazali, da elektricitet razorno djeluje na mikroorganizme, ne čineći nikakvu štetu organizmu čovjeka. Tako se rodila nova grana medicine - biorezonantna medicina.

Nakon temeljitih istraživanja bili su napravljeni uređaji, koji generiraju frekvencije sposobne uništiti patogene mikroorganizme. To su generator dr. Rife, Zapper dr. Clark i magnetni pulser dr. Beck. Sva tri uređaja na različite načine koriste frekvencije da bih postigli isti cilj: liječenje kroničnih, pa čak i takozvanih „neizlječivih bolesti“.

Svake godine se održava skup liječnika iz cijelog svijeta, da bi podijelili svoja iskustva i dostignuća u području biorezonantne medicine. Za sada lista bolesti, koje se mogu liječiti uz pomoć frekvencija, sadrži preko 500 bolesti.

Zapper je nastao kao rezultat istraživanja djelovanja elektriciteta na mikroorganizme. Izumila ga je dr.Hulda Clark, američka biofizičarka i fiziologinja.


Kako se koristi Zapper

zapper

Napomena!

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s stručnom osobom ili liječnikom.

NAJČITANIJE