Prirodom do zdravlja
Prirodnim putem do zdravljaUvjeti i pravila korištenja

Prirodom do zdravlja je zamšljena kao informativna web stranica. Posjetiteljima pruža pristup mnoštvu različitih izvora sadržaja koji uključuju širok spektar informacija vezanih uz alternativne teme.

Sve informacije i sadržaje koje možete pročitati na našim stranicama ne služe za određivanje i postavljanje samostalnih dijagnoza ili samostalnih tretmana. O mogućim indikacijama, nuspojavama ili mjerama opreza, prije uzimanja bilo koje kure, tretmana, recepture, preparata, terapeutske metode ili bilo kojeg drugog načina utjecanja na fizičko ili psihičko zdravlje čovjeka, a koji su objavljeni na ovom portalu, obavezno se savjetujte sa kvalificiranim medicinskim djelatnicima.

Za cjelokupni sadržaj u objavljenim člancima, njihovu kvalitetu, sadržaj, točnost, istinitost, namjenu i ispravnost, jamče osobno njihovi autori. Naš portal glede toga ne snosi, ne preuzima i ne podliježe nikakvoj vrsti materijalne ili nematerijalne odgovornosti.

Za svaku primjenu ili korištenje bilo kojih vrsta savjeta, recepata, receptura, metoda, koji se nalaze na ovom portalu, snosite vlastitu odgovornost (za Vas osobno ili za treće osobe).

Izričito napominjemo kako ovaj portal ne odgovara za bilo koju vrstu štete ili posljedice nastale korištenjem bilo kojeg sadržaja koji se na njemu nalaze.

Sve tekstove objavljene na našoj stranici možete kopirati, objaviti i koristiti uz uvjet da navedete izvor s linkom.

NAJČITANIJE