Crni orah, pelin i klinčić


Antiparazitni program je preparat, koji se sastoji od tri biljke: crnog oraha, pelina i klinčića. Kombinacija tih biljaka omogućava kompletno čišćenje organizma od parazita.slika
Crni orah

Crni orah, Juglans nigra, je drvo visoko do 30 metara. Plod crnog oraha je veličine 4-5 cm i nije jestiv. Zelena ljuska koja okružuje crni orah ima čudotvorni učinak. Kožica ploda sadrži tanin i kinon. Tanin i kinon su prirodne tvari koje ubijaju parazite, gliste, gljivice i smanjuju kolesterol u krvi. Čiste krv od toksina i otrova. Crni orah također obiluje jodom i mineralima. Sadrži linolenic acid i vitamin C u formi askorbinske kiseline. Alkaloidi, prisutni u crnom orahu, imaju anti-tumorna svojstva. Ekstrakt crnog oraha je snažan parazitocid.
Trebat ćete samo jednu bočicu od 30 ml extra jake tinkture crnog oraha da započnete proces čišćenja.


slika
Pelin

Pelin, Artemisia absinthium potječe iz antičkog doba i spominje se u Bibliji. Ta biljka se na engleskom zove crvljedrvo s dobrim razlogom: ubija crve! Pelin je biljka trajnica s razgrananom stabljikom, polugrmastog oblika, visine do 1 metra. Stabljika je okrugla s perasto razdijeljenim listovima.Stabljika i listovi pokriveni su sivo-bijelim pustom. Cvate u grozdu sitnim sunovratim glavicama. Pelin je vrlo gorkog okusa. Djeluje kao tonik, podstiće apetit, regulira probavu, koristi se kao antiseptik i karminativ. Upotrebljava se protiv crijevnih parazita, šećerne bolesti, protiv groznice, poboljšava cirkulaciju.
Sadrži thujone i isothujone, koji ubijaju parazite. Pelin također sadrži santonin, koji je poznat kao lijek za bolesti uzrokovane parazitima i sesquiterpene lactones, koji  oslabljuje membrane parazita te tako uništava, sprječava i zaustavlja rast mikroorganizama.


slika
Klinčić

Klinčić je biljka neophodna za ubijanje jajašaca parazita je klinčić.
Klinčić, Syzygium aromaticum sadrži eugenol, cariofilen i tanin, koji imaju jaka anti-mikrobna svojstva. Te komponente putuju krvotokom, ubijajući sićušne parazite, njihova jajašca i ličinke. Klinčić uništava pseudomonas aeruginosa i sve vrste šigela, stafilokoka i streptokoka. Klinčić je jedina biljka koja je sposobna uništiti jajašca parazita. To je vrlo bitno, jer ako jajašca nisu uništena, paraziti će se ponovno iz njih izleći i proširiti po cijelom tijelu.
Klinčić je poznati začin. Međutim, kupljeni mljeveni klinčići ne djeluju! Njihova parazitocidna svojstva su odavno ishlapjela jer postoji realna mogućnost da su samljeveni godinama prije. Ukoliko je samljeven te odmah stavljen u kapsule, pa pohranjen u zatvorene bočice, moć biljke je možda očuvana, ali to nije sigurno. Jedino sigurno je posebno pripremljeno ulje od klinčića.Ulje klinčića djeluje isto kao i mljeveni klinčić, čak i bolje

Ovo su jedine biljke koje ćete trebati da biste očistili organizam od parazita. Ne pokušavajte zamijeniti biljke lijekovima. Parazitocidni lijekovi mogu biti krajnje otrovni, čak i u malim dozama. Niti jedan od njih ne ubija sve stadije. Držite se biljaka.

Povratak / Antiparazitni program


Napomena!

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s stručnom osobom ili liječnikom.

NAJČITANIJE