Antiparazitnim programom iskustva


Čišćenje tijela od nametnika – antiparazitnim programom


Sve je započelo dijagnozom mojoj mami da ima cistu na jetri. Liječnici nisu znali je li parazitska ili neke druge vrste. Da bi to saznali, potrebna je agresivna metoda ili, jednostavno, operacija (na što ljudi olako pristaju) i rezanje ciste i dijela jetre. Od toga je prošlo 4 mjeseca, otprilike, moja mama još uvijek ne zna niti uzrok cisti, niti što bi bilo najbolje učiniti – prema savjetima liječnika. U međuvremenu je napravila APP, i ta cista sigurno više nema tu određenu vrstu parazita u sebi (pasju trakavicu), jer je moja mama napravila nekakvu pretragu krvi koja to pokazuje.

Njezina cista me, naime, potaknula da istražujem po internetu. Tako sam pronašla antiparazitni program prema dr Huldi Clark, i uspjela mamu nagovoriti da krene s njim. Naravno, i ja sam započela isti dan. Nakon što sam malo više o svemu tome istraživala i čitala, i postala svjesna da nametnici žive u 95 % ljudi, i da su i u meni, mojem mužu, mojoj djeci, vjerujte, imala sam osjećaj da nešto migolji u meni (što, ustvari, i jest!) i nisam mogla spavati i smiriti se dok ne započnem s čišćenjem sebe!

Početak

I tako, početkom listopada prošle godine, krenula sam s APP-om. Kad se osvrnem na sve to, nisam se u početku nikako posebno osjećala dobro ili loše, no, otprilike sredinom programa uhvatila me neka viroza, upala mišića i glavobolja, bol se selila po tijelu i vjerujem da su preparati djelovali već konkretno, ubijali nametnike, a to je bila reakcija tijela na otrovne tvari koje su ispuštali umirući paraziti! Nakon te epizode od dva dana, dogodilo mi se par noći (otprilike 1-2 puta tjedno) da mi se uopće nije spavalo! Nisam mogla zaspati! Drugi dan sam bila sasvim normalna, naspavana i puna energije! Vjerujem da je i to reakcija, jer to se meni nikad ne događa. Pred kraj programa izbio mi je i herpes s lijeve strane brade. Isto to dogodilo se i mojoj mami: herpes joj je izbio isti dan na istom mjestu! ( Inače, moja mama i ja ne živimo u istoj kući.) Recite, bi li to moglo biti slučajno? Vjerujem da je to bila reakcija na toksine koje su lučili umirući nametnici.

Candida

Početkom studenog napravila sam test na candidu (sa slinom), koji mi je pokazao enormnu količinu candide u tijelu, tako da sam započela i sa sodom bikarbonom, svako jutro i svaku večer, 3 tjedna. Taman u to vrijeme dobili su u trgovini s organskim proizvodima čistu sodu! Inače, obična soda koju možete kupiti u trgovini, nije čista, u nju se stavlja aluminij! Nakon 3 tjedna ponovila sam test i to dva jutra za redom, candide nije bilo!

Čišćenje jetre

Krajem listopada počela sam se pripremati i za prvo čišćenje jetre, ono je u programu, savjetuju se tri, ja sam napravila tri, uskoro namjeravam još jedno, iz više razloga. Naravno, nisam znala što me čeka, ali strah nije postojao, možda znatiželja najviše. Kako nisam imala nekih težih, a ni lakših zdravstvenih problema, sa svime time sam se zabavljala. No, znala sam da mi je jetra puna kamenca. Kupila sam gorku sol, već sam ju prije pila, kad sam više puta postila, znam što je to i kakvog je odurnog okusa. Trebate maslinovo ulje, ja sam koristila ekstra djevičansko i 2 dl soka od svježeg crvenog grejpa, možda pola čajne žličice C-vitamina u prahu, koji umiješate u gorku sol, onda se lakše popije.

maslinovo-uljegrejpNapravila sam sve pripreme dan ranije, a na dan kad započinjete, ne jede se ništa masno (ulje, margarin i sl., ništa od mesa, meso barem tjedan dana ranije izbaciti iz jelovnika), i u 14 sati završavate s jelom i pićem za taj dan. Uputstva za čišćenje jetre dobijete s APP-om, tako da ja o tome neću pisati. U subotu počinjete s gorkom soli, odurnog je okusa, ja sam nakon nje popila 2 gutljaja slatkog čaja. U 22 sata taj dan popijete koktel od ulja i soka grejpa. Kad sam to promućkala i pomirisala, mirisalo je i čak mi je bilo ukusno, tako da sam mogla sasvim normalno piti! Prije toga posjetite WC više puta, ali nakon 22 sata i sve do 6 ujutro, mora se mirno ležati, najbolje na lijevom boku. Po mogućnosti i zaspati, što kod mene baš i nije bio slučaj; bilo mi je jako hladno, noge su mi bile ledene i osjećala sam laganu mučninu. Do 6 ujutro sam vjerojatno spavala na pola. Točno u 6 morala sam na WC, trkom, i tada je započelo izbacivanje kamenaca svih vrsta i oblika. Tada se popije i predzadnja čaša gorke soli, pritom sam se već tresla od te gorčine.

sitorukaviceDa biste skupili nešto kamenčića, možda ugledali pokojeg mrtvog parazita, zbrojili kamenčiće i procijenili koliko ste ih izbacili, treba vam cjedilo, nešto manjeg promjera od WC školjke, s dvije male drške, možete ga kupiti za 10-ak kuna i imati samo za tu namjenu. Trebaju vam i jednokratne rukavice, tako da možete „istraživati“ po cjedilu. Dobro je i ukućane obavijestiti o vašim radnjama, tako da se ne zadržavaju previše u kupaonici, da vam je slobodna kad zatreba!

Moje „istraživanje“ dalo je rezultate, vidi se i po slikama, a kad sam procijenila koliko sam kamenčića izbacila taj dan, bila sam šokirana, oko 300, možda i više! Pronašla sam i nekoliko duguljastih opni, dužine 6-10 cm, koji su, ustvari, bili mrtvi paraziti, a nalazili su se ili u jetri ili crijevima. Da nisam istraživala po cjedilu, ne bih ih ni vidjela. Užas! Bila sam šokirana svime, ali i fascinirana čišćenjem, budući da je sve bilo bezbolno i jednostavno. Na WC sam taj dan bila 12 puta, svaki put izbacivala sam sve manje kamenčića, bjelkastih, smeđih, zelenih, duguljastih, okruglastih, veličine od pola cm, do 2 cm. Od čišćenja sam se „oporavljala“ još cijeli drugi dan, probava mi baš nije bila kao i inače.

žučni kamenci primjeri

žučni kamenci primjeri

Drugo čišćenje jetre

Napravila sam dva tjedna kasnije. Bila sam već „hrabrija“, sve sam unaprijed znala kako će ići. Izbacila sam sigurno 200 kamenčića raznih veličina i boja, naravno, pronašla i nekoliko uginulih parazita. Od tog čišćenja sam se nešto brže oporavila, ali opet mi je bilo jako hladno i osjećala sam mučninu.

žučni kamenci primjeri

žučni kamenci primjeri

žučni kamenci primjeri

Treće čišćenje jetre

Napravila sam oko mjesec dana nakon završetka antiparazitnog programa, izbacila sam oko 150-200 kamenčića, njih nisam slikala, a trebala sam. Bili su veći od svih prethodnih, čak i do 3 cm u promjeru, bio je i jedan uginuli crv, barem sam samo jednog pronašla, a taj se držao s nekoliko kamenčića kao u nekoj čahuri, tako da je sigurno da je bio u jetri. Užasnula sam se nad time! Hladnoću, koju sam osjećala prilikom prva dva čišćenja, sad sam spriječila električnom dekom, koja ima tajmer, pa se sama isključi nakon dva sata grijanja.

Ima još jedna zanimljivost, a to je da sam još do nedavno izbacivala uginule parazite stolicom! Nisam vjerovala da je to moguće! Nisam mislila da imam toliko toga u sebi! I da preparati tako djeluju! Mislim, obične biljčice, crni orah, klinčić, pelin! Sve gorko, kao i grejp i maslinovo ulje. Koliko gorčine, no, negativno samo za nametnike!

Uskoro planiram i četvrto čišćenje jetre, jer mi je treće pokazalo da će tek sad izlaziti veći kamenčići! Očekivala sam u trećem čišćenju da bude puno manje svega, ali nije bilo tako. Potrudit ću se slikati sve u 4. čišćenju i o tome napisati kratak osvrt.

I na kraju, par riječi o meni. Zdravlje mi je prioritet zadnjih 15-ak godina, pazim što jedem, ako je meso, iz domaćeg je uzgoja, u biti, skoro da ga ne jedem. Pijem dodatke prehrani, sve provjerene. Zadnje 4 godine i ja i moja obitelj koristimo samo namirnice iz organskog uzgoja. Imam 45 godina i nikad nisam bila teže bolesna, a rješavajući jedan opsežan test na internetu, dobila sam potvrdu da dobro radim. Test je svakome dostupan, a knjiga koja vas do njega vodi zove se „Tajne potpuno zdravih ljudi“, Paticka Holforda. Istražite na internetu o tome, isplatit će vam se. Jedna od rijetkih knjiga čiji autor piše o zdravlju i kako ga postići, a ne bavi se bolestima. Treba vam nešto tako pozitivno. Druga prava knjiga je „Lijek za sve vrste raka“, autorice dr Hulde Clark, autorice i APP-a. Knjigu sam uspjela isprintati, bila je na internetu na hrvatskom jeziku (ustvari, nešto kao hrvatskom, ali nije bitno).

Naravno, bez kretanja briga o zdravlju bila bi nepotpuna. Vježbam tri puta tjedno po programu iz jedne knjige poznatog autora, radi se o vježbama oblikovanja i snage. Uz to hodam tri puta tjedno minimalno, 5 km, za to mi je potreban 1 sat, tako sam i na svježem zraku. Svatko izabire način vježbanja u kojem uživa, takvo vježbanje daje najbolje rezultate.

Zdravlje bi svima trebao biti prioritet broj 1, no, kod većine se to dogodi tek kad je jako narušeno, no, koliko sam do sada pročitala i naučila, nikad nije kasno, ni prekasno. Najbolje je kad se za zdravlje brinete kad ste zdravi, jer očuvati ga puno je lakše, nalikuje na igru.

Sanja Bregović


Prvo iskustvo sa antiparazitnim programom

Drugo iskustvo sa antiparazitnim programom

Povratak / Antiparazitni programNapomena!

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s stručnom osobom ili liječnikom.

NAJČITANIJE