Antiparazitnim programom iskustva


Čišćenje tijela od nametnika – antiparazitnim programom


Kao što vidite, u prvome čišćenju je bilo svega nešto malo svijetlosmeđih sitnih zrnaca. Uz svaku fotku stoji ravnalo radi boljeg doživljaja dimenzije.

žučni kamenci primjeriU drugom čišćenju nisam izbacio apsolutno ništa što me malo začudilo, ali nije nimalo poljuljalo vjeru u program. Bez obzira što već devet godina SVAKODNEVNO koristim vrlo širok program Herbalife proizvoda i mogu reći da pazim na prehranu, znao sam da se „grijesi prošlosti“ moraju sakrivati negdje dublje u organizmu dobro začahureni.

Kao što vidite, treće čišćenje je zapravo pokazalo što je zapravo organizam sakupio kroz život. Preko 110 svijetlo i tamno zelenih mekanih kuglica kolesterola koji nalikuju na kapare je izašlo iz mojih jetara (koje su zbog načina života i prehrane sigurno u puno boljem stanju od prosjeka!!!).

žučni kamenci primjeriVrlo važno je napomenuti sa sam u trećem čišćenju zapravo te kuglice sakupio tek od četvrte stolice od ukupno sedam .

U prvome čišćenju sam imao 23 stolice, a u drugome 12.

Šaljem vam i fotke sita koje koristim za sakupljanje rezultata čišćenja jetara . Taj genijalni patent je Ivanovo djelo (direktni potomak Tesle i Edisona), a na drugoj fotki vidite kako se lako primjenjuje. Možete ga nabaviti u Pevecu za 5,90 HRK i najbolje je sredstvo za hvatanje kolesterola, žučnih kamenčića i parazita.

žučni kamenci primjeriNa fotkama trećega čišćenja ćete vidjeti dva crvuljka označena strelicama. To su paraziti.

žučni kamenci primjeriNa sljedećoj fotografiji je prikazan parazit kojega sam ulovio nakon stolice, a bio je dugačak dobro preko 10 cm. Oni se vrlo brzo suše (kao meduza kada je izložite suncu) i zato izgledaju mali, ali su nakon izbacivanja iz organizma zapravo jako dugački i izgledaju kao pravi crvi. Nećete vjerovati kada nakon svoga čišćenja ulovite u situ cijelu vojsku tih parazita koji žive u nama.

Primjer parazita crvaPredlažem da svi koji ste na programu pošaljete fotke i kratku priču o vašim dojmovima nakon korištenja programa da stavi na svoje stranice (www.prirodom-do-zdravlja.net) naša iskustva, jer slika govori više od 1000 riječi, a svaki organizam različito reagira i naša iskustva mogu pomoći slijedećim korisnicima, a i nama samima da lakše tumačimo vlastite reakcije tokom i nakon korištenja APP-a (Antiparazitnog programa).

Osobno nastavljam sa programom i dalje jer mi slijedi četvrto čišćenje, a uraditi ću i peto.

Važno je napomenuti da nema negativnih reakcija sa dužinom korištenja APP-a i broja čišćenja. Dapače, ja se osjećam jako lagano i rasterećeno, te sa velikim nestrpljenjem očekujem slijedeća čišćenja.

Goran M.

Prvo iskustvo sa antiparazitnim programom

Treće iskustvo sa antiparazitnim programom

Povratak / Antiparazitni program


Napomena!

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s stručnom osobom ili liječnikom.

NAJČITANIJE