Eko Hopi svijeće
Svijeće (tuljci) za higijenu uhaPrirodni način čišćenja sinusa

Prirodno rješenje za probleme uha, grla i nosa


Eko Hopi svijeće (tuljci) izrađene su ručno, od čistog pčelinjeg voska i pamučne tkanine. Ime su dobile po Hopi Indijancima koji su ih prvi počeli koristiti. Eko hopi svijeće su blaga i prirodna terapija kojom se rješavaju brojni problem. Pri izgaranju svijeće stvara se “efekt kamina” poznat u fizici kao “Venaturijev efekt”.


Primjena svijeća

Izrežite tvrđi papir ili al.foliju u krug promjera 20-ak cm, probušite rupu u sredini kruga te postavite na uho. Omotajte komadić papirnate maramice (rastavite maramicu i koristite njen najtanji dio) oko tanjeg dijela svijeće tako da prekrijete njeno dno. Staviti svijeću u uho ili na bolno mjesto te ju zapaliti. Ako palite svijeću u uhu ili na tjemenu, potrebna vam je pomoć odrasle osobe.

Svijeća gori oko 7 min do zadnja 3-4 cm, kad ju treba ugasiti u posudi s vodom. Svijeće se nikad ne pale samo na jedno uho, nego na oba, jedno za drugim. Za održavanje higijene ušnih kanala koristite svijeće 2-3 puta mjesečno. Terapija traje maksimalno 6 dana, pa pauza tjedan dana. Nakon toga, ako je potrebno, ponoviti terapiju.

eko hopi svijeće
Pomaže kod

- higijena ušnih kanala
- začepljenje uha
- glavobolje
- šumovi u uhu
- izjednjačava tlak u ušima

Eko hopi svijeća nije lijek i ne može zamijeniti medicinski tretman niti lijekove u liječenju bolesti uha.Upozorenje:

Tijekom terapije budite pažljivi jer postoji opasnost od požara. Svijeće se ne smiju koristiti kod oštećenja bubnjića, kod ugrađenih aparata za uho i grlo, ako ste nedavno imali operaciju uha ili ako ste alergični na pčelinji vosak.

Napomena!

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s stručnom osobom ili liječnikom.

NAJČITANIJE