22.01. Zagreb
Seminar: Zašto su prve godine djeteta najvažnije?zasto-su-prve-godine-djeteta-najvaznije

Zašto su prve godine djeteta najvažnije? Seminar, 22.01.2015. 18-21h

Uglavnom se osjećamo kompetentnim kao roditelji, jer većinu vremena s djecom prolazi u ugodnom okruženju igre, zabave ljubavi. No, neminovno postoje trenuci kada se osjećamo nemoćnima, frustriranima, ljutima i neznamo kako se postaviti prema djetetu koje je ponekad nemoguće dok viče, histerično plače, lupa, govori neću, svađa se sa vršnjacima ili sa odraslima, te cijela lepeza “problemaričnih” ponašanja koja može nastaviti niz smile emoticon.

Svaki roditelj i svako djete ima takvih trenutaka, a upravo naša roditeljska reakcija u tim kritičnim situacijama odredit će djetetov razvoj, i dati mu bazu, te njegovo buduće ponašanje, ne samo u najranijoj dobi već i kroz cijelo djetinjstvo ( i kasnije život)

Što se zaista događa i koji je “smisao” djetetovog “problematičnog” ponašanja i još puno toga o ranom razvoju djeteta doznajte na

SEMINARU “ZAŠTO SU PRVE GODINE DJETETA NAJVAŽNIJE”

u četvrtak 22.01. u 18:00 h u Centru Prirodno roditeljstvo, Slavonska avenija 3, Zagreb Predavač Tomislav Kuljiš


Otkrijte cijeli spektar novih mogućnosti da se postavite prema djetetu na način koji će rezultirati smjenjivanjem tih, za određenu dob normalnih legitimno nezrelih dječjih ponašanja, novijim zrelijim ponašanjima djeteta te produbljivanjem odnosa između djeteta i roditelja.

Seminar je namjenjen roditeljima djece svih uzrasta, stručnim osobama i svima koji žele bolje razumjeti sebe i korjene svojih neželjenih ponašanja ili stanja, bilo u roditeljstvu, bilo u partnerskim ili nekim drugim odnosima.

Kotizacija po osobi za seminar iznosi 100 kn. Sudjelovanjem na seminaru se dobiva i video varijanta seminara i popust prilkom upisa Programa “Roditeljstvo i rani razvoj” koji se nastavlja na seminar.

Za seminar je neophodno PRIJAVITI SE na našu e-mail adresu: info@prirodnoroditeljstvo.com

Više o seminaru i programu na www.prirodnoroditeljstvo.com

Svi oglasi

Posjetitelj oglasa sve informacije u vezi predavanja, seminara, tečajeva isključivo možete dobiti od organizatora predavanja, seminara, tečaja ( na e-mail – tel – mob )NAJČITANIJE