Uvjeti besplatnog oglašavanja na
prirodom-do-zdravlje.net

Zašto biste se Vi mogli ogašavati na našem portalu, prvi razlog je to što je oglašavanje za Vas besplatno, drugi razlog je to što je naš portal dobro posječen uz konstatni rast posjeta.

Kakvog sadržaja može biti besplatni oglas koji objavljujemo za Vas (klijenta - tražitelja usluge ) na prirodom-do-zdravlja.net ?
Vaš oglas može se sastojati od tekstulanih i slikovnih informacija za predavanja, seminare, tečajeve s temama zdravlja, prehrane, zdravog načina življenja, stanovanja, yogi, raznim alternativnim tehnikama liječenja itd.

Ne želimo oglašavati prodaju proizvoda, alternativnih terapija i tretmana koji se naplaćuju i slično.

Kontakt za objavu Vašeg oglasa je e-mail: prirodom.do.zdravlja@gmail.com

Dimenzije i izgled oglasa određuje prirodom-do-zravlja.net ( naravno moguće je dati sugestije ). Oglasi će biti objavljeni na naslovnoj stranici u slajdu jedan za drugim i na linku Svi oglasi

Vaš oglas bi trebao sadržavati slijedeće: Ako Vaš zahtjev poslan na prirodom.do.zdravlja@gmail.com zadovolji sve navedene uvijete Prirodom do zdravlja će objaviti Vaš oglas u najkraćem mogućem roku

Klijent - tražitelj usluge objave besplatnog oglasa na prirodom-do-zdravlja.net obvezan je na odgovarajući način ( e-mail prirodom.do.zdravlja@gmail.com ) izvijestiti prirodom-do-zdravlja.net o bilo kakvoj promjeni informacija u oglasu ( promjene adrese, datuma, sata predavanja, cijene itd ) u svrhu davanja pravovremene informacije polazniku predavanja.
Ako Klijent - tražitelj usluge objave besplatnog oglasa ne izvijesti prirodomn-do-zdravlja.net o promjeni informacija iz oglasa sam je odgovoran za dezinformacije i moguće nesporazume.

Posjetitelj oglasa sve informacije u vezi predavanja, seminara, tečajeva isključivo može dobiti od klijenta - tražitelj objave besplatnog oglasa ( na e-mail – tel – mob )

Odgovornost za istinitost sadržaja u oglasu koje objavljujemo na webu, kao i za kršenje autorskih i drugih prava snosi isključivo klijent - tražitelj objave besplatnog oglasa.

Prirodom do zdravlja zadržava pravo odbiti ili prijevremeno obustaviti usluge beplatne objave oglasa klijentu ( tražitelju objave besplatnog oglasa) bez prethodne najave ukoliko smatra da je sadržaj oglasa ili sadržaja oglašavane web stranice neprimjeren, protuzakonit ili na neki drugi način neprihvatljiv.

Na zahtijev klijenta - tražitelja objave besplatnog oglasa, oglas u najkraćem roku povlačimo sa weba

Klijent - tražitelj objave besplatnog oglasa može obavijestiti prirodom do zdravlja telefonski ili putem e-mail-a ukoliko posumnja u moguću zlouporabu ili neovlašteno korištenje oglasa.

Napomena!

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s stučnom osobom ili liječnikom.

NAJČITANIJE