mršavljenje

Radionica “Manifestiranje želja i Zakon Privlačenja”„Postaješ ono što misliš“, ili „privlačiš ono što jesi“ … stare dobre su izreke koje jasno objašnjavaju jednu od ključnih filozofija života i prenose vrlo važnu poruku.


Velika istina, krije se u svim velikim izrekama od životne važnosti, no ne znamo li pravu suštinu te priče, te alat uz pomoć kojeg ćemo upravljati sobom, svojim mislima i emocijama u smjeru koji će nas odvesti ka cilju, neke tvrdnje mogu biti kontraproduktivne i dovesti nas u blokadu protiv samih sebe.

Smisao životnih principa i univerzalnih zakona imaju svrhu samo onda kada ih istinski razumijemo ali i znamo prepoznati i upotrijebiti u svom životu. Zato ih je potrebno naučiti.

Često nam se u životu događa da „privučemo“ upravo ono što istinski želimo , no situacija zna biti i upravo suprotna, da toliko strasno želimo nešto, a da nam se baš to ne ostvaruje.

Nekako se čini najgore kada nam se iznenada dogodi nešto negativno o čemu nikad svjesno nismo razmišljali, pa se onda zapitamo, zašto nam je baš to trebalo, zašto se baš to dogodilo baš meni?

Kažu, da negativne situacije koje nam se događaju u životu, žele prenijeti neku poruku za nas, koja će nas nešto naučiti te da za svaku životnu lekciju trebamo prihvati otvorenog srca, sa zahvalnošću te da je upravo to najbolja ili bolje reći jedina strategija za naš napredak.

Upravo zahvalnost, održat će našu visoku vibraciju, te tako promijeniti našu stvarnost.

No, kako ostati pozitivan i biti zahvalan u iznimno teškim situacijama? Kako kontrolirati svoje emocije i održati visoku vibraciju u trenutcima koji za nas imaju negativnu konotaciju? Kako razumjeti svoj život i upravljati s njim, a ne ostati u frustraciji i negativnim emocijama?

Pozitivnu stranu negativne situacije, možemo spoznati i prihvatiti tek onda kada naučimo kako iščitati poruku koju nam situacija želi prenijeti ? Koju životnu lekciju nas želi naučiti?

Naučiti kako iščitati poruke, kako naučiti lekciju iz izazova koje nam život servira, je razlika koju čini razliku u razumijevanju i primjeni zakona privlačenja ali i razumijevanja sebe, svog postojanja, manifestiranju svega što želite biti ili imati u svom životu.

Jeste, treba vizualizirati. Jeste, treba afirmirati. Jeste, treba zapisati. Jeste, treba vjerovati. Međutim …

Kako se riješiti negativnih programa unutar nas samih, kako ostati pozitivan u svakoj situaciji, kako spoznati koje su nam stvarne želje, kako iščitati poruke koje svemir ima za nas, kako početi živjeti svoju svrhu, kako raditi sam sa sobom, kako se povezati sa svojom unutarnjom snagom i udahnuti pokretačku energiju svojim željama.

Imat ćete priliku napokon teoretski razumjeti od početka do kraja te praktično naučiti metode koje će vam pokazati put ka razumjevanju svih životnih izazova i naučit jednom zauvjek moćan alat za upravljanje svojim životom.

u Zagrebu 19.03. 2016. u 16h
Na radionici ćemo:

Vaše cijenjene prijave šaljite na email: info@melitamcoaching.com

Svi oglasi

Posjetitelj oglasa sve informacije u vezi predavanja, seminara, tečajeva isključivo možete dobiti od organizatora predavanja, seminara, tečaja ( na e-mail – tel – mob )NAJČITANIJE