18.12. Zagreb – Uvodno predavanje: “Tečaj osobne transformacije”

Vrijeme: Četvrtak, 18. prosinca u 19 sati

Zagreb, Centar Sretan Dan, Zvonimirova 20 / II. kat

TEČAJ OSOBNE TRANSFORMACIJE – DOĐITE NA BESPLATNO UVODNO PREDAVANJE


Zbog ograničenog broja mjesta, molim prijavite se na tel. 098 649 628 ili na email: info.transformativa@gmail.com

KONAČNO OSTVARITE PROMJENE U ŽIVOTU KOJE PRIŽELJKUJETEŽelite li živjeti život bez ograničenja u kojem ćete moći ostvariti svoj najviši potencijal? Želite li osmisliti svoj život prema svojim najdubljim čežnjama, spoznati što želite, te razviti svoje unutarnje vodstvo i mudrost? Želite li proširiti svoj kapacitet za primanje i davanje ljubavi, te koristiti svoju emocionalnu inteligenciju za kreativnost i poticanje pozitivne energije?

Želite li krenuti na put osobnog rasta i razvoja i otvoriti se većim mogućnostima za vas i vaš život? Želite li produbiti svoju samospoznaju i bolje razumjeti svoj životni put i sve izazove s kojima se susrećete?

Iako ste već pročitali mnogo knjiga o osobnom razvoju i sudjelovali na puno radionica, ne nalazite dovoljno vremena, volje i discipline da sami prakticirate nešto od toga. I dalje ne izlazite na kraj s određenim problemima, i nadalje vas muči nesigurnost, osjećaj da ste žrtva, da ne uspijevate ostvariti ono što želite, vrtite se u krugu svojih obrazaca, ne znate kako razriješiti određene probleme ili izazove, te želite potporu i vodstvo da jednostavan, sustavan i vrlo pristupačan način, naučite kako si pomoći i osnažiti sebe i svoj život.

Cilj ovog tečaja je kroz teoriju, te mnogo vježbi i prakse naučiti upravljati svojim mislima, emocijama i energijama, transformirati bilo što što vas ograničava, svjesno stvarati svoj život iz pozitivnog stava i osobne snage, te manifestirati sklad i harmoniju na svim životnim područjima.

GLAVNI NAGLASAK TEČAJA JE PREPOZNAVANJE VLASTITIH BLOKADA, OGRANIČENJA I NESVJESNIH SADRŽAJA, TE NJIHOVA TRANSFORMACIJA KAKO BISTE LAKŠE POSTIGLI SVOJE CILJEVE I OSTVARILI ŽIVOT KAKAV ŽELITE!

Tečaj uključuje teme kao što su:


Za koga je ovaj tečaj:


Što možete očekivati po završetku tečaja:

Tečaj je sinteza raznih psiholoških i duhovnih tradicija, te koristi tehnike i metode iz raznih pravaca osobnog rasta (transpersonalna i energetska psihologija, Zapadna duhovnost, Silva metoda, NLP, soulwork obiteljska terapija, tehnika emocionalne slobode, osnove vizualizacije i meditacije, imaginativni rad, kvantne energetske metode i dr.). Za pohađanje nije potrebno nikakvo posebno predznanje.

Tečaj se održava: četvrtkom, 2 x u mjesecu (svakih 15 dana) od 18:30 – 21:30 h

Trajanje: 6 mjeseci (10 – 12 modula)

Mjesto: Zagreb, Centar Sretan Dan, Zvonimirova 20 / II. kat

Cijena: 350 kn mjesečno

Sljedeći ciklus Tečaja kreće u siječnju/veljači 2015. (točan datum po prijavi)

Dodatni bonus za polaznike:Prijavite se za Uvodno predavanje ili sam tečaj i rezervirajte svoje mjesto na tel: 098 649 628 ili na info.transformativa@gmail.com

Pogledajte sadržaj svih 12 modula tečaja na www.transformativa.hr / www.facebook.com/Transformativa


Svi oglasi

Posjetitelj oglasa sve informacije u vezi predavanja, seminara, tečajeva isključivo možete dobiti od organizatora predavanja, seminara, tečaja ( na e-mail – tel – mob )

NAJČITANIJE