17.12. Zagreb – Radionica: Blagoslov ženaDOGAĐANJA

Sve zainteresirane za radionicu Blagoslov žena koja će se održati u subotu 17.12.16. od 10h prostoru Udruge Damari – Josipa Stadlera 77 – Zagreb – molim neka se jave u inbox ili na mail: suzanavicik@hotmail.com

Dobrodošle ste!
Info slobodno dijelite dalje…

Kroz vođenu meditaciju ćemo stupiti u kontakt sa dubinom sebe,
kroz ritual blagoslova naših pretkinja ćemo naći svoje pravo mjesto i autentičnost,
kroz crtanje fraktala ćemo integrirati cijeli proces u tišini punoj poštovanja.

Rituale u kontekstu sistema treba shvatiti kao ponovo otkrivenu tehniku uspostavljanja i jačanja povezanosti. Iako riječ ritual ne koristimo često u dnevnom životu, prakticiramo mnoge: proslave rođendana, praznika, rođenja, krštenja, vjenčanja, pogrebi, sve su to rituali koji nas povezuju i stvaraju ono što filozof Huston Smith naziva „osjećajem bezuvjetnog pripadanja“.

Svrha rituala je poboljšanje kvalitete života kroz stimuliranje povezanosti vanjskih i unutarnjih elemenata, jačanje koncentracije i usmjerenosti, te prisutnosti u trenutku. U tom smislu rituali mogu npr. pružiti pomoć u procesu tugovanja nakon rastanka/smrti voljene osobe, podršku u procesu opraštanja i mirenja (s drugim ljudima, životnim okolnostima i samim sobom), ali isto tako i dati impuls za dobar start nekog novog projekta ili uspjeha nove veze.

Rituali uvode široku paletu sivih tonova u crno-bijelo viđenje svijeta te nam kroz doživljaj cjelovitosti i povezanosti olakšavaju ophođenje s polaritetima. Rituali koji se prakticiraju svjesno i sabrano u svakodnevnom životu jačaju unutarnju dinamičku ravnotežu.

Rituali mogu biti samostojeći ili integrirani u proces coachinga ili sistemske konstelacije.

„ dok se krećeš kroz ovo vrijeme promjena….budi blaga prema sebi i budi blaga prema drugima. Na samom si početku nečeg novog. Učiš novi način bivanja. Uočit ćeš da se manje naprežeš da dođeš iz točke A i točku B, a sve više vremena posvjećuješ sebi kao cjelini i traženju svoga mjesta u svemu. Umjesto putovanja prema vanjskom cilju koji te je okupitao tako dugo, krenut ćeš na put istraživanja sebe, dubine sebe. Tvoje pretkinje znaju kako se to radi. Njima je poznat princip ženske snage i moći. Pošto nosiš njihov DNA u svome tijelu, ova mudrost i način bivanja već je u tebi.

Osloni se na njih. Pozovi svoje pretkinje u svoj život.

U procesu promjene pogledaj prema gore i osjeti sunce u svojim krilima.“

Poruka sa 13 koncila Pretkinja

Zbog velikog odaziva na prošloj radionici, molimo da se prijavite na mail: suzanavicik@hotmail.com i osigurate si mjesto u maloj ali snažnoj grupi žena koje će sebe otvoriti novim uvidima i novom samopoimanju.

U tišini osjećamo/osvještavamo da smo plod ljubavi mnogih genaracija.

Kotizacija je 350,00kn

Voditeljica radionice

Suzana Vičik,prof.def.pup

sistemsko konstelacijski pristup

Svi oglasi

Posjetitelj oglasa sve informacije u vezi predavanja, seminara, tečajeva isključivo možete dobiti od organizatora predavanja, seminara, tečaja ( na e-mail – tel – mob )

NAJČITANIJE