08.-11.12. 2016 Varaždin
Bioterapije po metodi Zdenka DomančićaDOGAĐANJA

Licencirani bioterapeut Davor Kos održat će terapije bioenergijom po metodi Zdenka Domančića u Varaždinu od 08.12. do 11.12.. u Dravskoj ulici br 7b. Terapije su namjenjene za sve dobne uzraste bez obzira imate li težih oboljenja ili vam treba malo energije.

“Nama je svejedno od čega čovjek boluje. Postoji jedna istina koja kaže da nikad nikoga nitko nije izliječio. Niti medicina, niti mi. Kada je čovjek bolestan to je znak da je njegov obrambeni sustav na jednom dijelu tijela zakazao, da ne funkcionira, a mi smo “mehaničari” tog sustava, mi to radimo na svoj prirodan način. Onoga trenutka kada obrambeni sustav počne funkcionirati tijelo je savršena tvornica svih supstanci koje su u tom trenutku njemu potrebne. Dakle, naše tijelo liječi samo sebe.” /Z. Domančić/

Terapije se rade u grupama, ali svaki pacijent pristupa terapijama pojedinačno, na način prilagođen njegovom zdravstvenom stanju i problemima. Terapija traje četiri dana u nizu, i može se ponavljati koliko Vi želite.

Istovremeno, iscjeljujuća energija širi se prostorom i iscjeljujuće djeluje na sve prisutne u prostoru. Upravo zbog toga je dobro prije ili poslije terapije ostati sjediti u prostoriji još neko vrijeme.

Tijekom terapije pacijenti uglavnom svjedoče da se drugačije osječaju, da osjećaju blagu toplinu, trnce ili ugodnu opuštenost. Vrijeme trajanja terapije u prosjeku je dvadesetak minuta, a ovisno o stanju i dijagnozi pojedinog pacijenta može trajati i nešto duže. Na terapije pacijenti najčešće dolaze u odjeći u kojoj se osjećaju najugodnije.

Bioterapija se sve više koristi u suradnji sa službenom medicinom što suvremeni pristup bolesti dovodi na višu razinu komplementarne medicine.

Zbog ograničenog broja pacijenata obavezno je rezervirati termin terapije.

Terapija nije definirana cjenikom, nego svaki pacijent na kraju terapije može nagraditi terapeuta koliko je zadovoljan učinkom terapije i sukladno svojim mogućnostima.

Termin možete dogovoriti svaki dan na mobitele 098 540 325 i 091 50 60 137

www.bioenergija-bioterapije.com

Svi oglasi

Posjetitelj oglasa sve informacije u vezi predavanja, seminara, tečajeva isključivo možete dobiti od organizatora predavanja, seminara, tečaja ( na e-mail – tel – mob )

NAJČITANIJE